Се додаде во кошничката

Прашања за деловни набавки или масовно купување

ubuy corporate enquiries

Имате прашања во врска со меѓународното снабдување за големопродажба?

  1. Барате глобални производи на големо за вашиот бизнис? Ubuy, еден од водечките меѓународни добавувачи за големопродажба може да ви помогне! Пратете ни ги деталите и количината на производот и ние ќе ви доставиме право на вашиот праг.
  2. За деловни или големопродажни прашања или понуди за купување, едноставно испратете ни е-пошта на enquiry@ubuy.com 

Упатства кои треба да се следат во вашата е-пошта со прашања

  1. Не заборавајте да ги додадете количеството на производите и идентификационите карти на бараните артикли!
  2. Наведете ги сите ваши детали за контакт!

"Почитувани клиенти, проверете дали сте јасни и разбирливи во вашата пошта со прашања! Ubuy би сакала да работи со вас"