Се додаде во кошничката

За UCredit

UCredit е кредитна белешка од Ubuy. Тоа е форма на виртуелни пари што може да се користат за купување на Ubuy преку веб-страница или апликација. UCredit може да се примени на вкупната вредност на вашата количка за време на наплатата.

Забелешка: 1 UCredit = 1 USD (Соединети Американски Држави)

Можете да заработите UCredit во следниве случаи:

Преку задачи:

Може да заработите UCredit со:

 • станување микро инфлуенсер во Ubuy
 • станување партнер во uGlow

Поврат на готовина:

Ако ги исполнувате условите за враќање на готовина,таа ќе ви биде додаден на вашата сметка на Ubuy во форма на UCredit. Поврат на готовина може да се кредитира само на индивидуален паричник во форма на Ucredit.

Cashback
Cashback

Придобивки од UCredit

 • UCredit може да се користи за покривање на целата ваша нарачка.
 • Ако вашето салдо на UCredit не го покрива вашето купување, можете да користите која било прифатена форма на плаќање што ви е понудена за преостанатото салдо
 • Ucredit може да се користи во сите меѓународни продавници за испорака на Ubuy
 • Ucredit е начин на плаќање и може да се користи директно за време на наплатата без потреба да се оди преку страницата на порталот за плаќање

Одредби и услови на UCredit

 • UCredit не може да се користи како подарок-картички на iTunes, Amazon, Google Play, CashU, World of Warcraft, PlayStation Network, IMVU итн.
 • Повратот на готовина ќе се појави во UCredit паричникот на корисникот откако ќе заврши периодот на барање за враќање на купениот производ.
 • Откако ќе се депонира на вашата сметка на Ubuy, UCredit може да се користи за дополнителни купувања на Ubuy.
 • UCredit истекува во рок од 1 година од датумот на депонирање. По истекот, нема да можете да го вратите кредитот на вашата сметка во која било форма.
 • UCredit не може да се сподели или префрли на други сметки.

Најчесто поставувани прашања

Можете да го посетите делот UCredit тука.

my-credit

UCredit може да се користи за купување на кој било производ наведен на платформите на Ubuy.

UCredit Payment

UCredit истекува во рок од 1 година од датумот на депонирање. По истекот, нема да можете да го вратите кредитот на вашата сметка во која било форма.

Во случај на поврат на готовина, тој ќе се појави во UCredit паричникот на корисникот откако ќе заврши периодот на барање за враќање на купениот производ.

Не, не можете да конвертирате UCredit во која било друга форма на валута

UCredit не може да се користи за купување подарок-картички на iTunes, Amazon, Google Play, CashU, World of Warcraft, PlayStation Network, IMVU итн.

UCredit не може да се сподели или префрли на други сметки.