Се додаде во кошничката

За нас

Ubuy го остави својот отпечаток во светот на е-трговијата во 2012 година, како платформа за прекуграничен шопинг која опслужува повеќе од 180 земји.

Преку својата веб-страница и апликација, Ubuy обезбедува над 100 милиони сосема нови, уникатни производи од најдобрите меѓународни брендови во САД, ОК и други земји.

Ubuy овозможува беспрекорни и ограничени начини на плаќање, како и побрзи наплати додека го засилува искуството на купувачот. Како врата за меѓународен шопинг, носиме квалитетни производи од луксузни брендови до прагот на клиентите од целиот свет со помош на најдоверливите курирски партнери во индустријата.

world map

Патување на Ubuy

01

Патувањето започнува во Кувајт.

Како меѓународна шопинг платформа, Ubuy ги започна своите операции во многу делови од регионот МЕНА, вклучувајќи ги Саудиска Арабија, Катар, Обединетите Арапски Емирати, Турција, Египет, Кувајт, во странство и на други места.

02
03

Ubuy отвори онлајн продавници во 50+ земји, меѓу кои се Нов Зеланд, Индија, Австралија, Јужна Африка и Хонг Конг.

Ubuy го подобри шопинг искуството на клиентите со проширување на својот досег до 90+ земји заедно со огромна категорија на автентични и оригинални производи.

04
05

Сега е достапна во над 180 земји и со нетрпение очекуваме да станеме доминантна платформа во меѓународниот шопинг сектор.

 

Патувањето започнува во Кувајт.

Како меѓународна шопинг платформа, Ubuy ги започна своите операции во многу делови од регионот МЕНА, вклучувајќи ги Саудиска Арабија, Катар, Обединетите Арапски Емирати, Турција, Египет, Кувајт, во странство и на други места.

Ubuy отвори онлајн продавници во 50+ земји, меѓу кои се Нов Зеланд, Индија, Австралија, Јужна Африка и Хонг Конг.

Ubuy го подобри шопинг искуството на клиентите со проширување на својот досег до 90+ земји заедно со огромна категорија на автентични и оригинални производи.

Сега е достапна во над 180 земји и со нетрпение очекуваме да станеме доминантна платформа во меѓународниот шопинг сектор.

Зошто се издвојуваме?

Специјални светски брендови и меѓународни производи од целиот свет

Повеќе од 300 милиони производи во продавницата чекаат на вас од подрачја како што се мода, електроника, убавина и други.

Посебно определени начини на плаќање за соодветно подобрување на целокупното искуство при купување

Искуство за прекугранично купување

Високо доверлива служба за поддршка на клиентите

Специјални светски брендови и меѓународни производи од целиот свет

Повеќе од 300 милиони производи во продавницата чекаат на вас од подрачја како што се мода, електроника, убавина и други.

Посебно определени начини на плаќање за соодветно подобрување на целокупното искуство при купување

Искуство за прекугранично купување

Високо доверлива служба за поддршка на клиентите

Глобално присуство

Додадете меѓународна важност на вашата шопинг манија во странство со Ubuy. Ние веќе зачекоривме на меѓународниот пазар и растеме да бидеме глобално познат пазар на различни континенти како што се:

Map
ubuy core values

Нашиот раст

Тоа беше неверојатно патување кое сè уште планираме да го продолжиме. Многу нè прашуваа како пораснавме толку брзо; Тоа е прилично едноставно прашање за одговор. Секогаш ги стававме нашите клиенти како наш прв приоритет. Фокусирајте се на тоа клиентите да ги добијат најдобрите и можеби најприфатливите производи на пазарот. Ние се грижиме за тоа со користење на нашите сеопфатни логистички мрежи. Друг важен фактор позади нашиот успех е нашиот тим за пост-продажна поддршка кој се грижи за исполнување на потребите и барањата на клиентите. Внатрешно, ова го нарекуваме наша суперкалифрагилистичка експиалидоциозна филозофија.

Како нова глобална платформа за пазарење, Ubuy секогаш се радува на стекнување на нова перспектива додека ги задржува своите основни вредности непроменети.

Основни вредности:

Управувајте со промени

Бидете страствени

Работете на растот

Бидете креативни

Направете повеќе со помалку

Службата за клиенти не е само оддел!

Овие вредности се она што нè дефинираше во минатото и добро ќе нè претставува во иднина исто така. Сè уште со нетрпение очекуваме да бидеме глобална платформа за купување. Ubuy има за цел да понуди супериорен квалитет, ексцентрични глобално познати производи на клиентите ширум светот. Нашиот успех не е ништо повеќе од постојаната поддршка што ни ја нудат нашите лојални клиенти кои ни помогнаа да ги отстраниме сите пречки кои ни се испречуваа на патот.

Клиентите се целина и душа и ние ги почитуваме.