Се додаде во кошничката

Ubuy - Your Ultimate Cross-Border Shopping Destination!

Download the Most Trusted Global Shopping App!

Get Premium Products Delivered to North Macedonia or Anywhere Globally

iphone
qr code
android phone

Why Ubuy App?

We are the largest cross-border online shopping platform in North Macedonia! We offer endless possibilities with the Ubuy luxury shopping app! Check out millions of products on our global shopping app in both Android & iOS.

why ubuy app
Ubuy Best D2C Cross Border Brand of the Year 2024

Access to 100M+ Products Worldwide

Explore global products from the USA, UK, Kuwait, Japan, China, Hong Kong, and Korea. Shop from premium international brands in electronics, home goods, fashion & jewellery, beauty and personal care, etc. Experience shopping like never before with quality choices at your fingertips!

access to 100m+ products worldwide
us US
uk UK
ch CH
jp JP
hk HK
kr KR
tr TR
kw KW
de DE

Global Delivery to 180+ Countries

Experience effortless global shipping with Ubuy. Our reliable services ensure swift delivery for a smooth shopping experience, whether in a city or a remote area.

global delivery to 180+ countries

Perks of Shopping from Ubuy App

Unlock shopping delights with the Ubuy cross-border shopping App

international products

Опсежен каталог со над 100 милиони меѓународни производи

Испорака низ целиот свет

Испорака низ целиот свет

конкурентни цени

конкурентни цени

курирана колекција

Курирана колекција на премиум и луксузни брендови

пари назад

100% гаранција за враќање на парите

флексибилно враќање на средствата

Флексибилна политика за враќање и рефундирање

поддршка на клиентите

Поддршка за клиенти 24/7

логистика од светска класа

Логистички партнери од светска класа

International Shopping Made Easy! Say Goodbye to Challenges

Start a stress-free global shopping journey with the Ubuy app

localized experiences

Localized Experiences

Shop in your local language for an experience that speaks directly to you.

shop in local currency

Shop in Local Currency

Think globally, shop locally! We simplify your transactions with local currency options.

shipping & costs

Shipping & Costs

You can choose convenient shipping options, whether express or standard. Check our shipping policy for more insights.

logistics

Logistics

We’ve partnered with trusted logistics companies, like DHL and FedEx, for secure and efficient deliveries.

paperwork made simpler

Paperwork Made Simpler

Say goodbye to paperwork woes as we provide a hassle-free shopping journey.

custom regulations and fees

Custom Regulations and Fees

We provide the required information on customs fees and regulations to help you make the right international shopping decisions.

Опции за плаќање

Опции за плаќање

Choose from various payment options such as Paypal, Visa, Mastercard, American Express, and more for easy transactions!

How It Works?

Never Miss Out on Great
Deals & Offers

Stay ahead with exclusive deals and unmissable offers on global brands with our online shopping app. Get a personalised shopping experience!

never miss out on great deals & offers

Download the Ubuy International Shopping App to
Start Your Journey Now!

Press Praise

Making Waves in Headlines!

Добијте меѓународни производи со апликацијата Ubuy за мобилни шопинг

Добијте го светот на луксузен шопинг на вашите прсти со апликацијата Ubuy Global Shopping! Без разлика дали барате врвни модни наоди или современи технолошки производи, нашата апликација има нешто за вас. Преземете ја Ubuy глобалната апликација за купување за уреди со Android и iOS и искусете го најдоброто меѓу меѓународните апликации за купување.

Купете премиум производи на глобално ниво

Дали сте моден ентузијаст што барате да купувате меѓународни производи? Дали барате совршена прекугранична апликација за купување за вашите технолошки потреби? Не гледај повеќе! Нашата луксузна апликација за купување ви овозможува да ги купувате најновите трендови директно од зафатените улици на Токио или Newујорк. Откријте карактеристични стилови и подобрете ја вашата гардероба како ништо друго.

Ubuy има различни категории за истражување и ви дозволува да купувате облека, чевли и накит! Без разлика дали се занимавате со најважни работи или се лекувате, нашата меѓународна апликација за купување преку Интернет го поедноставува наоѓањето точно она што го сакате.

Добијте го најдоброто искуство со прекугранична апликација за купување

Искуството Ubuy не застанува тука! Нашата апликација ги задоволува сите ваши потреби кога купувате од САД, Велика Британија, Јапонија, Кина, Кореја, Турција и многу повеќе. Нашата прекугранична апликација за купување преку Интернет ви овозможува лесно да пребарувате и купувате од омилените меѓународни брендови. Без разлика каде сте, Ubuy ги задржува премиум производите секогаш на дофат.

Добијте ја најдобрата апликација за купување на глобално ниво денес!

Искусете ја практичноста за купување во кое било време, каде било со апликацијата Ubuy Mobile Shopping. Нашиот интерфејс што е лесен за корисниците го олеснува навигацијата на илјадници производи и безбедни набавки со само неколку кликања. Некои категории што треба да ги истражат на нашата апликација се:

Продавница за облека, чевли и накит: Истражете го светот на модата со нашата врвна селекција на облека. Купете неограничено на една од најдобрите меѓународни модни апликации за да останете пред трендовите!

Продавница за убавина и лична нега: Уживајте во луксузната нега на кожата со корејски производи за убавина, козметика и многу повеќе за да се разгалите секогаш. Ubuy е совршен избор меѓу различните апликации за купување убавина и лична нега да добиете глобални производи директно на вашиот праг!

Продавница за храна и гурманска храна: Подигнете го вашето кулинарско искуство со нашата класична курација. Купете врвни производи на глобално ниво со Ubuy и добијте го најдобриот квалитет и вкус што ги воодушевува вашите пупки за вкус.

Продавница за автомобилски производи: Надградете го возењето со врвни артикли дизајнирани за перформанси. Без разлика дали сте ентузијаст или обичен возач, пронајдете сè што ви треба за непречено и стилско возење!

Продавница за предмети за електроника: Откријте ги најновите гаџети и технолошки најважни работи за модерна куќа. Со светската апликација за купување Ubuy, врвните гаџети и уреди не се далеку од дофатот!

Продавница за здравје и домаќинства: Обезбедете ја вашата благосостојба со нашите производи што ве поддржуваат. Добијте поздрав начин на живот денес, од витамини и додатоци до еколошки производи за чистење.

Подготвени да го воздигнете вашето искуство во шопинг? Преземете ја апликацијата Ubuy Global Shopping денес и откријте зошто ние сме најдобрата апликација за купување на глобално ниво. Со нашата широка селекција, премиум прекугранични можности и неспоредлива погодност, Ubuy нуди луксузен шопинг во своите најдобри.

Често поставувани прашања

What Makes Ubuy App Different from Other Shopping Platforms?

Ubuy stands out for its curated global selection, top-notch customer service, and competitive pricing. Discover the world's best products all in one place!

Can I Search for Products In the Local Language?

Yes. You can enjoy a personalised online shopping experience by browsing in your preferred local language.

Does the Ubuy App Deliver to North Macedonia From the USA, UK, China, Hong Kong, Korea, & Japan?

Certainly! Ubuy global shopping app offers worldwide delivery to North Macedonia from these top international destinations.

Can I shop from the USA to North Macedonia with the Ubuy App?

Absolutely! Ubuy facilitates seamless online shopping from the USA to North Macedonia, bringing the world to your doorstep.

Which Payment Methods Can I Use for International Shopping on the Ubuy App?

You can choose from various payment methods like PayPal, Visa, Mastercard, American Express, and RuPay. We make your international shopping experience smooth and secure.

How Long Does Ubuy Take for My Order to Be Delivered?

Delivery times vary, but we aim for swift shipping. Check the estimated delivery time for your specific order during checkout.

What are the Most Common Reasons Why a Payment Is Declined for International Shopping?

Common reasons include insufficient funds, payment provider issues, or security concerns. Double-check your details or try an alternative payment method.

What is the Customs Duty on International Parcels?

Customs duties vary by country. Check your local customs regulations or, for specific, contact support at info@ubuy.com or visit our tariffs page.

Why is My Package Being Held in Customs?

Customs may hold packages for inspection or clearance. Contact our support for assistance and updates on your shipment.

Do I Have to Pay Customs to Ship Internationally?

Customs fees may apply. Familiarise yourself with local regulations to avoid surprises and ensure a smooth delivery process.

How Much Custom Duty in North Macedonia?

Customs duties differ; consult local authorities or our support for accurate information on customs charges in North Macedonia for an effortless online shopping experience.

How Many Days Will It Take to Clear Customs Clearance?

Customs clearance times vary. For updates on your specific order, contact our support team at info@ubuy.com.

What Happens If I Refuse to Pay Customs Charges?

Refusing to pay customs charges may result in your package being returned. Contact our support for guidance on resolving such issues.

Should You Pay in Local Currency When Shopping with the Ubuy App?

Ubuy ensures a smooth experience by letting you shop in your local currency. Paying in local currency ensures convenience and transparency for a smooth shopping journey.

What is the Eligibility for Buy Now Pay Later on Ubuy?

Kuwait and Saudi Arabia residents can enjoy the convenience of 'Buy Now, Pay Later' with specific eligibility criteria. For more information, you can contact us at info@ubuy.com.

How Can I Check the Shipping Costs Before Placing an Order?

You can easily check the shipping costs during checkout. Just enter your delivery details to get accurate quotes before placing your order.

Are Ubuy Products Covered by Warranty?

Yes, Ubuy products are covered by our comprehensive warranty plans, offering three options: the Basic Plan, Plus Plan, and Platinum Plan. Each plan provides varying levels of coverage for your peace of mind and satisfaction with your purchase. For specific details about each plan and its coverage, please refer to the terms outlined on our warranty page or contact our customer service for assistance.

What Currency Will I Be Charged for International Purchases?

Your international purchases will be charged in the currency of the country you are purchasing from.

Can I Request a Call Back from Ubuy Customer Support?

To request a callback from Ubuy Customer Support, visit our Контактирајте не page. You can call us for quick assistance. Alternatively, submit your queries via email or chat support. We're here to help you promptly and efficiently.

Is Ubuy Customer Support Available 24/7?

Ubuy's customer support is available 24/7 for any queries or concerns. We're here for you around the clock.

How Can I Reach Ubuy Customer Support in Case of Issues?

Contact Ubuy customer support through the app, website, or email at info@ubuy.com. We also have a WhatsApp chat service to assist you promptly with any queries.

How Can I Check the Status of My Support Ticket?

Easily track the status of your support ticket through our app or website. Stay informed about the progress of your query or concern.

What Languages Does Ubuy Customer Support Offer Assistance In?

Ubuy's customer support assists in English and Arabic while ensuring effective communication. Email and chat support are also available in all native languages for a convenient online shopping experience tailored to individual preferences.

How Can I Provide Feedback on My Ubuy Shopping Experience?

We value your feedback on your Ubuy shopping experience! You can leave a review on our Trustpilot, App Store, and Play Store pages. Your insights help us improve the online shopping experience and assist others in making informed choices. Thank you for being a part of the Ubuy community!