Како функционира програмата КУПИ инфлуенсер

Вие сте наш суштински ресурс за да ни помогнете да допреме до поширока публика.
Дозволете ни да ви кажеме како можете да ја зголемите тежината на вашиот паричник -

Чекор 1

Изберете го вашиот интерес за социјалните медиуми

Изберете го оној во кој може да се претставите задоволително.

Чекор 2

Развијте свежа, уникатна и интересна содржина

Изберете ги брендовите и производите што сакате да ги користите и создадете прекрасна содржина.

Чекор 3

Наполнете ги вашите џебови

Вашите напори бараат поволна исплата! Нека ја достигнат целта и придобивките се ваши!

Зошто да изберете КУПИ над другото
Микро инфлуенсери?

  • Ние сме платформа за прекуграничен шопинг која испорачува услуги низ целиот свет. Ова ќе ви помогне да ги зголемите допаѓањата, прегледите, претплатниците и следбениците.
  • Имаме ексцентрична колекција од 100+ милиони уникатни производи кои не можат лесно да се најдат на друго место. Меѓународните производи ќе ја натераат вашата публика да дојде до вас за повеќе информации.
  • Ги обезбедуваме најдобрите зделки, попусти, понуди и купони за купување со светските брендови.
  • Можете да вршите влијание од каде било бидејќи имаме дофат до повеќе од 180 земји, проверете го нашето глобално присуство на https://ubuy.com/.
  • Влијајте по ваша погодност бидејќи немаме никакви критериуми за обврзници или договори.

Поволности за избор на КУПИ

Edit Credit
Провизија во
4%
Укредити
Discount
Купони/ваучери до
продавница од Ubuy
Случајни подароци

Изберете ја вистинската платформа и споделете
Сè Ти Создаваш

  • Изберете барем една платформа.

01

02

03

04

05

07

08

Како дознавте за програмата Ubuy Influencer*

Ова поле е потребно.

Ве молиме внесете ја вашата е-адреса*

Ова поле е потребно.
Ова поле е потребно.